Fra Papua ny Guinea til Påskeøerne!

Så er der lagt i kakkelovnen til et nyt stort eventyr! Efter en tur til Filippinerne her i Februar, som lidt var tiltænkt formuleringen af det næste store eventyr faldt tanken på Sydhavet, the South Pacific.

Turen er stille og roligt ved at tage form og planen lyder at tage fra Papua ny Guinea i september 2014, og rejse østover derfra, med Påskeøerne som mål. Ideen er at besøge så mange øer som muligt derimellem, uden dog at “rushe” igennem. Jeg vil tage mig den tid det tager, og har heller ikke nogen umiddelbar bagstopper på ekspeditionen, udover at jeg tiltænker en 6-8 måneder.

I starten var ideen at “tomle” hele vejen, men da jeg 1. rejser mod “Tradewinds” der går fra sydamerika mod asien, og 2. rejser lige ind i cyklon sæsonnen, da vil det nok være småt med skibe i området. Derfor er jegnok nødt til at basere, ihvertfald en del af turen på de flyforbindelser der måtte være i regionen.

Jeg har startet en ny engelsk blog, hvor jeg skriver om turen. Du kan læse mere om det på thelostnotes.com

1 Comment


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/cayambe.dk/public_html/wp-content/themes/autumn-forest/functions.php:279 Stack trace: #0 /var/www/cayambe.dk/public_html/wp-content/themes/autumn-forest/comments.php(40): sandbox_commenter_link() #1 /var/www/cayambe.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(1510): require('/var/www/cayamb...') #2 /var/www/cayambe.dk/public_html/wp-content/themes/autumn-forest/single.php(34): comments_template() #3 /var/www/cayambe.dk/public_html/wp-includes/template-loader.php(78): include('/var/www/cayamb...') #4 /var/www/cayambe.dk/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/cayamb...') #5 /var/www/cayambe.dk/public_html/index.php(17): require('/var/www/cayamb...') #6 {main} thrown in /var/www/cayambe.dk/public_html/wp-content/themes/autumn-forest/functions.php on line 279