Warning: Use of undefined constant wp_cumulus_widget - assumed 'wp_cumulus_widget' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/cayambe.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-cumulus/wp-cumulus.php on line 375
Opmåling af afstande (log 3) | Destilleret Eventyr

Opmåling af rute (log 3)

Fik installeret Google Earth og har ligget ordet rodet lidt frem og tilbage med en rute fra Rurrenabaque i Bolivia til Belém i Brasilien, og her kommer det: Afstanden er ca 3890km til Belém. Fra Rurre til Atlanterhavet er der ca 3660km. Så skal der naturligvis tages højde for små fejl i opmålingen og ændring af flodens løb, men under 3500km til Atlanterhavet bliver det nok ikke.

Det interessante er at jeg nu kan lave et skøn over hvor lang tid det vil tage at komme helt frem til Belém. Jeg ved fra mine ekspeditioner rundt i Danmark at jeg sejler ca 25-50km om dagen med fuld oppakning.


Google earth afstandsmåling

Tidshorisont Rurre-Belém:
20km om dagen: 195 dage
25km om dagen: 156 dage
30km om dagen: 130 dage
35km om dagen: 111 dage
40km om dagen: 97 dage
45km om dagen: 86 dage
50km om dagen: 78 dage

Så et skøn på 90 dage kunne være interessant. 3 måneder; April, Maj og Juni 2012. Dette vil dog kræve 43km om dagen, og det er langt, specielt hvis man smider hvile dage ind også. Realistisk set rammer vi derfor nok 4 måske endda 5 måneder, med 25-32km om dagen i snit.

Dette skal jeg naturligvis have analyseret i detaljen, men det er meget godt med et prej om hvordan det rent skøns mæssigt ser ud.

Dertil kan jeg se at der, fra Rurre, er ca 800km til den første store by Riberalta i Bolivia, og at der er op til 2-300km mellem byerne på de mest øde strækninger..

Jeg må ned til Rurre og se hvor langt jeg kan regne med at komme på en dag.

<- Log 2 | Log 4 ->

1 Comment


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/cayambe.dk/public_html/wp-content/themes/autumn-forest/functions.php:279 Stack trace: #0 /var/www/cayambe.dk/public_html/wp-content/themes/autumn-forest/comments.php(40): sandbox_commenter_link() #1 /var/www/cayambe.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(1510): require('/var/www/cayamb...') #2 /var/www/cayambe.dk/public_html/wp-content/themes/autumn-forest/single.php(34): comments_template() #3 /var/www/cayambe.dk/public_html/wp-includes/template-loader.php(78): include('/var/www/cayamb...') #4 /var/www/cayambe.dk/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/cayamb...') #5 /var/www/cayambe.dk/public_html/index.php(17): require('/var/www/cayamb...') #6 {main} thrown in /var/www/cayambe.dk/public_html/wp-content/themes/autumn-forest/functions.php on line 279