Tilbage i DK

Jeg er tilbage i Danmark efter at have afsuttet det Danida projekt jeg arbejdede på i Bolivia. Resultatet er et bæredygtigt projekt, der nu kører uden støtte. Du kan se projekterne her: www.topas.bo og www.cafeelconsulado.com.

Da jeg kom tilbage til DK blev jeg budt velkommen ved at blive smidt ud af min lejlighed på Frederiksberg, som jeg ellers havde glædet mig til at komme tilbage til. Men udlejer ville sælge. Så jeg har brugt de sidste par måneder på at stresse rundt efter et nyt sted at bo. Ikke nemt, når man også skal kæmpe med alt det der ligger i at komme hjem efter et længere udenlandsophold. Kan være jeg skriver en post om det senere. Men lige nu ville jeg bare lige komme med en update på mine ekspeditions planer.

Det hele er gået lidt stærkt, og det lykkedes mig ikke rigtig at komme videre med at få transporteret kajakker til udgangspunktet ved Cruzeiro do Sul. Men jeg er dog kommet frem til at den bedste løsning må være enten at bygge en balsaflåde selv, eller at anskaffe kajakker der kan samles. Disse kan man nemlig også ret nemt transportere.

Jeg har følt mig nødsaget til at sætte projektet på hold indtil videre, da den økonomiske situation har ændret sig noget. Men ligeså snart jeg er kommet lidt mere på plads, og økonomien er iorden, så fortsætter eventyret!

Jeg har en tur tilbage til Bolivia/Peru her i foråret, hvor jeg sikkert også kan få lavet noget research. Men indtil da, så er projektet lagt på den støvede eventyr hylde.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*