Warning: Use of undefined constant wp_cumulus_widget - assumed 'wp_cumulus_widget' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/cayambe.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-cumulus/wp-cumulus.php on line 375
Kajaktur på tystrup Bavelse | Destilleret Eventyr

Tystrup Bavelse august 09

Tystrup Bavelse fredag d. 14 august til søndag d. 16 august 2009.

Bavelse

Det blev til en lille tur op ad Susåen til Tystrup Bavelse, primært for lige at komme ud og røre kajakken i godt selskab. Vi (mikkel og jeg) brugte 3 dage med to overnatninger. Planen er næste år at tage mikkel med på møn ekspedition 2010 🙂 hvor vi sejler fra karrebæk fjord, over knuds hoved, ned langs sjællands sydlige kyst, og videre mod møn.

Turen gik godt, kun med et stort regnvejr lørdag morgen. Resten af tiden var det solrigt men en del blæsende. Det viste sig atter at der sagtens kan være bølger på en sø i Danmark, og spidsen af kajakken måtte flere gange helt under vand, som var vi på havet. Der er det fedt at sidde i en havkajak.

Vi fandt lørdag aften frem til Hørholmshaven, en fin lille lejr plads som er en af de sværeste at finde derude. Godt lille spot.

Fredag fik vi langtidsstegt kylling som var helt forbilledelig, og lørdag fik vi en ret fantastisk paprika gryde, med derttilhørende mørk Leffe. Det fede ved de små ture er at man kan have så meget bedre proviant med, end på de længere ture hvor vægt og plads sætter grænser.

Håber på at vi kan komme ud igen i aug/sep 09, på fjorden/havet.

Jeg kan iøvrigt anbefale denne artikel om at benytte det rigtige kajakudstyr – >

Thomas Sindberg

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*